lunes, noviembre 02, 2009

Pansa 2.0

Tenim que quedar mes voltes per a esmorzar que la pansa només la feu una vegada a l'any.Eh Pepet?

Espere que esta també t'agrade Pepe del Montgó.

5 comentarios:

Anónimo dijo...

A Pepe no se si le gustará, a mi sí...me ha dado ganas de comer pasa.mmmm :-)
Ampa.

Pepe del Montgó dijo...

Si me gusta, pero la anterior es demasiado. Algún día pondré alguna entrada sobre como hacen aquí la "pansa". No tiene nada que ver con la nuestra. Ni siquiera "escalden" y la ponen sobre el suelo, sin "cañisos", "pilons" ni "bous". Un "riurau", no tienen idea de lo que es. Pero para decir verdad las pasas de Málaga son muy buenas.

Anónimo dijo...

fotos molt dolces.
ja parlarem de l`esmorzar i de la xa
rraeta amb mistela(de pansa)
pepet..

Cosme dijo...

Això està fet !!

Carlos V dijo...

Vos convide a participar al meu blog sobre la pansa & riuraus
riuraus.blogspot.com